Menu
Košík

OBCHODNÍ PODMÍNKY, PLATEBNÍ PODMÍNKY, DODACÍ PODMÍNKY, PODMÍNKY PRO VRÁCENÍ ZBOŽÍ, ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ A PRAVIDLA COOKIES

English version

Dále jen "obchodní podmínky" nebo "podmínky".

Internetový obchod umístěný na adrese panosociety.cz (dříve shop.jakfotit360.cz - eshop panosociety je přímým nástupcem původního eshopu jak fotit 360 a řeší veškeré záruky i povinnosti prodejce, majitel zůstává stejný), včetně textů, grafiky, kódu, stránek a dalšího obsahu, se pro účely těchto obchodních podmínek dále nazývá "eshop". Eshop provozuje Jan Vršinský pod značkou Pano Society a Jak fotit 360. Fakturační adresa E. Beneše 1429/9, Hradec Králové, 50012, Česká Republika, dále jen "Poskytovatel". Naše korespondenční kontaktní adresa: Jan Vršinský (Pano Society), Mattioliho 3274/1, 10600, Praha, Česká Republika. Telefon 228881236. Adresa elektronické pošty: kontaktovat(zavináč)panosociety.cz. Poskytovatel je registrován jako OSVČ městským úřadem města Hradec Králové - odbor Živnostenský úřad. Identifikační číslo: 66821231, DIČ CZ7807243037. Plátce DPH, bankovní spojení v ČR pro účely DPH: 2500261580/2010. Pokud je někde v obchodních podmínkách použito "my", "naše", "nám", "našich" a podobně, myslí se tím poskytovatel. Tyto obchodní podmínky upravují vzájemná práva a povinnosti smluvních stran vzniklé v souvislosti s používáním eshopu nebo vzniklé v souvislosti nebo na základě smlouvy uzavírané mezi poskytovatelem a kupujícím prostřednictvím eshopu (dále jen "smlouvy"). Pokud je v obchodních podmínkách někde uvedeno "vy", "vaše", "vašich" nebo odkazováno na čtenáře smlouvy, myslí se tím kupující. Obchodní podmínky dále upravují práva a povinnosti smluvních stran a další související právní vztahy při využívání eshopu a souvisejících webových stránek, informací, nástrojů a služeb poskytovaných kupujícímu. Poskytovatel je oprávněn k prodeji zboží na základě živnostenského oprávnění a činnost poskytovatele nepodléhá jinému povolování. Živnostenskou kontrolu provádí v rámci své působnosti příslušný živnostenský úřad.

 

Sekce 1 - CENY, DODACÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY

 

DORUČENÍ VAŠÍ ZÁSILKY

  • Náš eshop doručuje po ČR. Pro objednání na Slovensko využijte náš panoshop.sk a pro objednání do EU využijte náš shop.howtoshoot360.com.
  • Rychlost odeslání zásilek je uvedena u každého zboží. Tato informace je průběžně aktualizována několikrát za hodinu. U zboží "Na objednávku" vám dobu dodání sdělíme na dotaz.
  • Objednávky s platbou předem na účet vyřizujeme až po připsání platby na náš účet
  • Neobvyklé objednávky (například požadavky na změnu objednávky u již vyřízených objednávek nebo speciální požadavky) mohou prodloužit dobu zpracování.
  • Náš eshop nenabízí odobní odběry u nás v kanceláři, ale lze je telefonicky domluvit. Zboží nemáme skladem v kanceláři, ale v logistickém skladu.
  • Maximální hodnota objednávky byla stanovena na 180 000 Kč.

 

MOŽNOSTI DOPRAVY

Eshop obsahuje také informace o nákladech spojených s balením a dodáním zboží. Kupující povinen společně s kupní cenou zaplatit poskytovateli také náklady spojené dopravou zboží. Informace o nákladech spojených s balením a dodáním zboží platí pouze v případech, kdy je zboží doručováno v rámci území České republiky, pokud není uvedeno jinak. K přepravě je možné použít všechny druhy přepravy vyjmenované v nabídce v kroku číslo 2 u probíhající objednávky, Českou Poštu, kurýrní službu a osobní převzetí v Praze nebo na některém z partnerských výdejních míst. Osobní převzetí zboží je možné pouze po předchozím potvrzení. Balné není účtováno. Pokud objednané zboží není skladem, budeme vás kontaktovat s očekávanou dobou dodání. Všechny objednávky jsou vyřizovány z našeho logistického skladu. Doba dodání záleží na zvoleném přepravci. Víkendy a svátky prodlouží dobu dodání o příslušnou dobu.

 

DRUHÝ POKUS O DORUČENÍ

V ceně doručení mohou být dva pokusy o doručení. V případě, že uvedete správný email a telefonní číslo, doručovací firma vás může kontaktovat před doručením a v případě neúspěšného doručení, aby s vámi dohodla další postup.

 

ONLINE SLEDOVÁNÍ ZÁSILKY A EMAIL/SMS NOTIFIKACE

Jakmile bude vaše zásilka odeslaná, pošleme vám informační email s doprovodnými informacemi. Tento email bude obsahovat číslo zásilky a odkaz na její sledování. Zásilky jsou vždy plně pojištěné a sledovatelné.

 

PŘEVZETÍ ZBOŽÍ A KONTROLA OBALU

Při převzetí zboží od přepravce je kupující povinen zkontrolovat neporušenost obalů zboží a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně oznámit přepravci. V případě shledání porušení obalu svědčícího o neoprávněném vniknutí do zásilky nemusí kupující zásilku od přepravce převzít. Podpisem dodacího listu kupující stvrzuje, že zásilka zboží splňovala všechny podmínky a náležitosti a na případnou pozdější reklamaci ohledně porušení obalu zásilky nemůže být brán zřetel. Pokud kupující zjistí poškození až po otevření zásilky, musí podat oficiální reklamaci přepravní firmě co nejdříve a vyfotit si ihned rozsah poškození. Jakmile potom od přepravní firmy získá číslo reklamace, musí ho přepošlat k nám spolu s veškerými dalšími informacemi, abychom mohli reklamaci uzavřít.

 

ZPŮSOB PLATBY

Cenu zboží a případně dopravy lze uhradit v hotovosti, na dobírku, bezhotovostně převodem na účet poskytovatele, bezhotovostně prostřednictvím platebního systému, internetového bankovnictví nebo platební kartou. Použitelné platební možnosti pro danou objednávku jsou vyjmenovány v kroku číslo 2 u probíhající objednávky. Kupující nabývá vlastnictví či užívací práva ke zboží zaplacením celé kupní ceny zboží. Odpovědnost za škody na věci na kupujícího přechází okamžikem převzetí zboží.

PLATBA PLATEBNÍMI KARTAMI

  Toto je nejrychlejší způsob platby. Po zpracování objednávky můžete ihned zaplatit prostřednictvím platební brány vaší platební kartou VISA a MasterCard.

PLATBA BANKOVNÍM PŘEVODEM (ZÁLOHOVÁ FAKTURA)

Po odeslání objednávky vám obratem pošleme emailem platební údaje, pomocí kterých můžete zaplatit převodem. Obdržíte číslo účtu a variabilní symbol, který bude stejný jako číslo objednávky. V průběhu následujících několika pracovních hodin vám také vygenerujeme a pošleme zálohovou fakturu - na tu můžete a nemusíte čekat s platbou - údaje na ní budou stejné jako v instrukcích emailem. Vaší objednávku zpracujeme po připsání platby na náš účet, což může dle banky a času odeslání platby trvat zhruba 1-2 pracovní dny. Pokud máte FIO banku, proběhne platba ihned. Platbu proveďte na náš účet u FIO banky: 2500261580 / 2010, který najdete také v potvrzovacím emailu. Variabilní symbol: Číslo objednávky. Zpráva pro příjemce: panosociety. Spolu s objednávkou vám dorazí finální faktura s rozúčtovaným DPH (jsme plátci DPH).

PLATBA NA DOBÍRKU

Při platbě na dobírku bude celková uvedená cena objednávky navýšena o poplatek za dobírku 50Kč. Tato částka bude připočtená k výsledné ceně objednávky uvedené při objednání.

PLATBA NA FAKTURU SE SPLATNOSTÍ

Tuto možnost platby nabízíme pouze pro státní podniky, úřady a instituce, které musejí objednávat pomocí objednávky a faktury se splatností (nikoliv pro běžné zákazníky nebo firmy). Po zpracovní objednávky a pečlivém telefonickém i emailovém ověření vašich údajů vám sdělíme, zda ve vašem případě souhlasíme s touto platební možností. Pokud ano, zboží následně odešleme spolu s fakturou se splatností. Zboží odesíláme pouze na základě písemné objednávky a po ověření všech údajů. Doba odeslání se tedy může protáhnout na několik pracovních dní. Při pravidelné spolupráci si domluvíme postup, který tuto dobu u každé objednávky co nejvíce zkrátí. U některých institucí jsme se také setkali s tím, že na faktuře požadují oficiální číslo objednávky z jejich vlastní číselné řady. Informujte se tedy prosím u vaší účetní, zda toto není i váš případ, a pokud ano, pošlete nám rovnou i oficiální písemnou objednávku s tímto číslem. Urychlíte tím dopředu celý proces vyřizování objednávky. Děkujeme.

PRO PLÁTCE DPH

Jsme plátci DPH. Faktura, kterou za naše služby a zboží obdržíte, bude vyčíslena s rekapitulovaným DPH a budou na ní všechny zákonné náležitosti. Na stránce kontakty najdete naše fakturační údaje, které budou uvedeny i na faktuře.

NÁKUPY ZE SLOVENSKA A DALŠÍCH ZEMÍ EU

Pro další země můžete využít naše následující eshopy: Slovensko panoshop.sk · Evropa (EU) shop.howtoshoot360.com

 

VZNIK KUPNÍ SMLOUVY

Kupující uzavře smlouvu tak, že přijme návrh k uzavření smlouvy na eshopu a to zejména:

- vložením objednávaného zboží do elektronického nákupního košíku,

- zvolením způsobu úhrady kupní ceny zboží a údajů o požadovaném způsobu doručení

Před uzavřením kupní smlouvy je kupujícímu umožněno zkontrolovat a měnit údaje, které do eshopu kupující vložil, a to i s ohledem na možnost kupujícího zjišťovat a opravovat chyby vzniklé při zadávání dat do eshopu. Na základě registrace kupujícího provedené na eshopu může kupující přistupovat do svého uživatelského účtu. Ze svého účtu může kupující provádět objednávání zboží. Kupní smlouvu odešle kupující poskytovateli kliknutím na tlačítko „Odeslat objednávku“. Údaje uvedené v objednávce jsou poskytovatelem považovány za správné. Poskytovatel neprodleně po obdržení kupujícímu potvrdí uzavření kupní smlouvy elektronickou poštou, a to na adresu elektronické pošty kupujícího uvedenou v uživatelském rozhraní či v objednávce (dále jen „elektronická adresa kupujícího“). Tyto obchodní podmínky jsou nedílnou součástí kupní smlouvy.

 

VYSTAVENÍ DOKLADŮ

Je-li to v obchodním styku obvyklé nebo je-li tak stanoveno obecně závaznými právními předpisy, vystaví poskytovatel ohledně plateb prováděných na základě smlouvy kupujícímu daňový doklad – fakturu. Poskytovatel je plátcem daně z přidané hodnoty. Daňový doklad – fakturu vystaví poskytovatel kupujícímu po uhrazení ceny zboží a zašle jej v elektronické podobě na elektronickou adresu kupujícího, nebo spolu s objednaným zbožím.

 

ZMĚNA CEN NA ESHOPU

Eshop obsahuje seznam zboží nabízeného poskytovatelem k prodeji, a to včetně uvedení cen jednotlivého nabízeného zboží. Ceny nabízeného zboží jsou uvedeny včetně a bez daně z přidané hodnoty a všech souvisejících poplatků kromě poplatku za dopravu. Nabídka prodeje zboží a ceny tohoto zboží zůstávají v platnosti po dobu, kdy jsou zobrazovány. Tímto ustanovením není omezena možnost poskytovatele uzavřít smlouvu za individuálně sjednaných podmínek. Všechny popisy zboží a ceny zboží na eshopu můžeme kdykoliv ihned změnit bez předchozího upozornění. Můžeme také kdykoliv jakýkoliv výrobek přestat prodávat. Pokud byla z jakéhokoliv důvodu na eshopu v době objednávky uvedena chybná cena, můžeme objednávku zrušit.

 

PROVOZNÍ DOBA

Objednávky přes eshop je možné podávat 24 hodin děnně, 7 dní v týdnu.

 

 

Sekce 2 - ZÁKONNÁ SDĚLENÍ, PODMÍNKY PRO VRÁCENÍ ZBOŽÍ A RUŠENÍ OBJEDNÁVEK

 

KONTAKTUJTE NÁS PŘI JAKÉMKOLIV PROBLÉMU

Pokud budete mít jakýkoliv problém s objednáním, platbou, dodáním zboží, zárukou nebo čímkoliv jiným, kontaktujte nás. Některé problémy umíme vyřešit bez toho, abyste museli cokoliv posílat zpátky. Kontaktovat nás dopředu není vaše povinnost, povede to ale k vaší větší spokojenosti.

 

Poskytovatel sděluje, že:

 

ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY DO 14 DNŮ

Kupující spotřebitel má právo od smlouvy odstoupit, a to do čtrnácti (14) dnů od převzetí zboží či jeho poslední části. Od smlouvy nelze odstoupit zejména při dodání služeb, u kterých se souhlasem kupujícího již došlo k plnění, u zboží upraveného podle přání kupujícího, u zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání, u audio a video nahrávek a počítačových programů, porušil-li spotřebitel jejich originální obal, u zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchilkách finančního trhu, v případě dodávky novin, periodik a časopisů a u dodání zboží digitálního obsahu, pokud byl dodán před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy.

 

ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY PANORAMATICKÉ HLAVY DO 30 DNŮ A DOPRAVA ZPĚT ZDARMA

Našim cílem je vaše maximální spokojenost při výběru panoramatické hlavy a příslušenství. A protože víme, že přes eshop je někdy těžké si vybrat, u veškerých panoramatických hlav můžete jako spotřebitel odstoupit od kupní smlouvy 30 dnů od doručení. Při vrácení způsobem předepsaným v těchto obchodních podmínkách jako nejlevnější navíc zaplatíme náklady na vrácení zboží. Tato nabídka je benefit navíc nad rámec práv spotřebitele a nejsou jí omezena jakákoliv vaše zákonná práva. Nabídka se vztahuje pouze na panoramatické hlavy. U ostatního zboží má spotřebitel k dispozici standardní zákonnou lhůtu a dopravu zpět hradí spotřebitel.

 

PODMÍNKA VRÁCENÍ ZBOŽÍ PŘI ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

Spotřebitel v případě využití práva na odstoupení od smlouvy do 14 dní od převzetí plnění, musí poskytovateli do 14 dnů od odstoupení od smlouvy vydat vše, co na základě kupní smlouvy získal. Při vrácení zboží není podmínkou stav zboží. Spotřebitel nemusí vracet zboží neotevřené a nepoužité. Avšak zboží by mělo být poskytovateli vráceno nepoškozené, čisté a neopotřebené a, je-li to možné, v původním obalu, ve stavu a hodnotě, v jakém spotřebitel zboží převzal. Zboží by měl spotřebitel vrátit včetně dárků, záručních listů, dodaného příslušenství a nepoškozených obalů (kromě otevření). Není to podmínkou, ale spotřebitel tím předejte snížení vrácené částky o náklady na uvedení do původního stavu. Ustanovení zákona o odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dnů nelze chápat jako možnost bezplatného zapůjčení zboží spotřebitelem. Pokud vrácení již není dobře možné (např. v mezidobí bylo zboží zničeno nebo spotřebováno), musí spotřebitel poskytnout peněžitou náhradu jako protihodnotu toho, co již nemůže být vydáno. V případě vrácení opotřebovaného nebo poškozeného zboží si poskytovatel vyhrazuje právo ponížit vrácenou částku o náklady na uvedení do původního stavu. Spotřebitel bere na vědomí, že u některých položek v závislosti na typu poškození tyto náklady mohou dosáhnout plné ceny zboží. Poskytovatel je v takovém případě povinen vzniklou škodu prokázat. Pokud je vrácené zboží poškozeno jen částečně, může poskytovatel uplatnit na spotřebiteli právo na náhradu škody a započíst svůj nárok na vrácenou kupní cenu. Poskytovatel spotřebiteli v takovém případě vrací jen takto sníženou kupní cenu. 

 

PRÁVO POSKYTOVATELE K ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

V případech, kdy má kupující v souladu s ustanovením § 1829 odst. 1 občanského zákoníku právo od kupní smlouvy odstoupit, je prodávající také oprávněn kdykoliv od kupní smlouvy odstoupit, a to až do doby převzetí zboží kupujícím. V takovém případě vrátí prodávající kupujícímu kupní cenu bez zbytečného odkladu, a to bezhotovostně na účet určený kupujícím.

 

DORUČENÍ ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

Odstoupení od smlouvy musí kupující zaslat na korespondenčnní adresu poskytovatele (viz vzorový formulář a záhlaví těchto podmínek).

Vzorový formulář pro odstoupení od smlouvy (PDF)

V případě podání emailem uveďte do zprávy všechny údaje ze vzorového formuláře. Poskytovatel potvrdí kupujícímu bez zbytečného odkladu přijetí. Vašeho případu se osobně ujme nějkterý z našich pracovníků.

 

NEJLEVNĚJŠÍ ZPŮSOB VRACENÍ ZBOŽÍ V PŘÍPADĚ, ŽE DOPRAVU ZPĚT HRADÍ POSKYTOVATEL

Kupující spotřebitel bere na vědomí, že nejlevnějším způsobem vrácení zboží v případě, že dopravu zpět hradí poskytovatel, je vrácení pomocí služby Reklamační asistent firmy Zásilkovna. Postup vrácení zboží: My vám pošleme emailem štítek, který vytisknete, nalepíte na původní zásilku a balík donesete na nejbližší podací místo firmy Zásilkovna.cz (pobočky najdete po celé ČR). Pokud náhodou štítek nemůžete vytisknout, opíšete údaje na balík propiskou. Kupující spotřebitel může také zboží vrátit zasláním na naši korespondenční adresu, v takovém případě ale platí poštovné, a případné další náklady na vrácení zboží, spotřebitel.

 

VRÁCENÍ PENĚZ

Odstoupí-li spotřebitel od smlouvy, vrátí mu poskytovatel bez zbytečného odkladu, nejpozději do čtrnácti dnů od odstoupení od smlouvy, všechny penežní prostředky, způsobem, kterým je přijal (kromě částky představující dodatečné náklady na dodání zboží vzniklé v důsledku spotřebitelem zvoleného způsobu dodání a vrácení zboží, který je jiný než nejlevnější způsob standardního dodání zboží a vrácení nabízený poskytovatelem).

 

DÁRKY

Jsou-li se zbožím poskytnuty dárky nebo položky zdarma, je darovací smlouva uzavřena s podmínkou, že dojde-li k využití práva spotřebitele k odstoupení od kupní smlouvy, darovací smlouva pozbývá účinnosti. V případě, že dárky nebudou vráceny, budou chápány jako bezdůvodné obohacení kupujícího a poskytovatel má právo na peněžitou náhradu ve výši obvyklé ceny.

 

ZLEVNĚNÉ SADY

Jsou-li se zbožím poskytnuty zlevněné položky a kupující trvá na vrácení jen části zboží, je kupní smlouva uzavřena s podmínkou, že dojde-li k využití práva spotřebitele k odstoupení od kupní smlouvy, kupní smlouva se mění tak, jako kdyby si zbylé položky z objednávky (pokud takové jsou), spotřebitel koupil zvlášť. Odpovídajícím způsobem se tak upraví jejich cena, což se projeví při výpočtu vrácené částky.

  

NÁKLADY V PŘÍPADĚ ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

Veškeré náklady za navrácení zboží v případě odstoupení od smlouvy nese spotřebitel.

 

DOKLADY

Smlouva a případně příslušný daňový doklad, je uložen v elektronickém archivu poskytovatele. Uživatelé registrovaní na eshopu mají k těmto údajům přístup ve svém profilu. Kopie smlouvy bude zaslána kupujícímu po jejím uzavření emailem.

 

STÍŽNOSTI

Pokud má spotřebitel stížnost, můžete se obrátit na naše oddělení pro dodržování obchodních podmínek podminky(zavináč)jakfotit360.cz, případně na příspušné orgány dohledu nebo státního dozoru.

 

VRÁCENÍ BĚHEM 14 DNŮ PODNIKATELEM

Kupující, který není spotřebitel (tedy například podnikatel nebo právnická osoba, dále jen "podnikatel") a který nakupuje výrobky či služby za účelem svého podnikání, se řídí těmito obchodními podmínkami v rozsahu, kterém se ho týkají, a obchodním zákoníkem. V případě, že kupující je podnikatel, uplatní se ustanovení z obchodního zákonníku. Pokud jste si objednali zboží, které vám nevyhovuje, podnikatelům nabízíme nad rámec zákona velmi vstřícné jednání do 14 dnů od nákupu. Podmínkou je dodání nepoužitého zboží včetně všech obalů a součástí. Po našem schválení vám může být nabídnuta dohoda o ukončení kupní smlouvy v závislosti na stavu vráceného zboží, ušlé záruce a aktuální ceně vráceného zboží.

 

VRÁCENÍ ZBOŽÍ, KTERÉ NEODPOVÍDÁ VAŠÍ OBJEDNÁVCE

Pokud jste obdrželi nesprávné nebo vadné zboží, zaplatíme náklady na zpáteční dopravu zboží. Pokud zjistíte, že jste obdrželi zboží, které neodpovídá objednávce, nebo je zboží vadné, co nejdříve nás kontaktujte. 

 

ZÁRUKA A ODPOVĚDNOST ZA VADY

Nejde-li o zboží, které se rychle kazí nebo o zboží použité, odpovídá poskytovatel za vady, které se projeví jako rozpor s kupní smlouvou po převzetí zboží v záruční době (záruka). Práva kupujícího vyplývající z odpovědnosti poskytovatele za vady, včetně záruční odpovědnosti poskytovatele, uplatňuje kupující u poskytovatele. Práva a povinnosti smluvních stran ohledně odpovědnosti provozovatele za vady, včetně záruční odpovědnosti provozovatele, se řídí příslušnými obecně závaznými předpisy (zejména ustanovením občanského zákoníku). Provozovatel odpovídá kupujícímu za to, že prodávané zboží je ve shodě s kupní smlouvou, zejména, že je bez vad. Shodou s kupní smlouvou se rozumí, že prodávané zboží má jakost a užitné vlastnosti smlouvou požadované, provozovatelem, výrobcem nebo jeho zástupcem popisované, nebo na základě jimi prováděné reklamy očekávané, popřípadě jakost a užitné vlastnosti pro zboží takového druhu obvyklé, že odpovídá požadavkům právních předpisů, je v tomu odpovídajícím množství, míře nebo hmotnosti a odpovídá účelu, který poskytovatel pro použití zboží uvádí nebo pro který se zboží obvykle používá.

 

PODSTATENÉ PORUŠENÍ SMLOUVY - ROZPOR S KUPNÍ SMLOUVOU

V případě, že zboží při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou (dále jen „rozpor s kupní smlouvou“), má kupující právo na to, aby provozovatel bezplatně a bez zbytečného odkladu zboží uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou zboží, nebo její opravou, nebo přiměřenou slevu z kupní ceny, nebo má kupující právo odstoupit od smlouvy. To neplatí, pokud kupující před převzetím zboží o rozporu s kupní smlouvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil nebo pokud byla kvůli rozporu kupní cena snížena. Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti (6) měsíců ode dne převzetí zboží, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze zboží nebo pokud se neprokáže opak. Nezvolí-li si kupující své právo včas, má práva jako v případě nepodstatného porušení smlouvy. Provedenou volbu nemůže kupující změnit bez souhlasu poskytovatele.

 

NEPODSTATENÉ PORUŠENÍ SMLOUVY

Je-li vadné plnění nepodstatným porušením smlouvy, má kupující právo na odstranění vady, anebo na přiměřenou slevu z kupní ceny. Dokud kupující neuplatní právo na slevu z kupní ceny nebo neodstoupí od smlouvy, může poskytovatel vadu odstranit. Neodstraní-li poskytovatel vadu zboží včas nebo vadu zboží odmítne odstranit, může kupující požadovat slevu z kupní ceny, anebo může od smlouvy odstoupit. Právo na dodání nového zboží, na odstoupení od smlouvy nebo výměnu součásti má kupující i v případě odstranitelné vady, pokud nemůže zboží řádně užívat pro opakovaný výskyt vady po opravě nebo pro větší počet vad. Při dodání nového zboží vrátí kupující na náklady poskytovatele zboží původně dodané a to způsobem, který určí poskytovatel. Zárukou za jakost se poskytovatel zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro obvyklý účel nebo že si zachová obvyklé vlastnosti. Tyto účinky má i uvedení záruční doby nebo doby použitelnosti zboží na obalu nebo v reklamě. Záruka může být poskytnuta i na jednotlivou součást zboží. Záruční doba běží od odevzdání zboží kupujícímu, v případě dopravy při dojití zboží do místa určení. Provedenou volbu nemůže kupující změnit bez souhlasu poskytovatele.

 

DODÁNÍ LICENCÍ NA SOFTWARE PROBÍHÁ EMAILEM

Poskytovatel neposílá software na fyzických nosičích, ale pouze v elektronické podobě. Kupní smlouvou se poskytovatel zavazuje, že kupujícímu poskytne digitální obsah/licenci, která je předmětem koupě, a umožní mu nabýt vlastnické právo/licenci k ní, a kupující se zavazuje, že věc/digitální obsah převezme a zaplatí poskytovateli kupní cenu. Zbožím dodaným poskytovatelem kupujícímu je unikátní digitální nepřenosný licenční kód na software vystavený dle kupní smlouvy na jméno a email kupujícího. Součástí zboží může být návod na stažení softwaru s licencí. Kupující má povinnost dopředu seznámit s licenčními podmínkami kupovaného software a objednáním licence vyjadřuje s podmínkami souhlas. Zejména potom kupující vyjadřuje souhlas s podmínkami využití licence jen na objednaný počet uživatelů a dle autorského zákona. Poskytovatel eshopu garantuje, že má oprávnění a výslovný souhlas výrobce software k prodeji licence. Licence bude doručená kupujícímu prostřednictvím elektronické pošty na adresu uvedenou při objednávce. Všechny objednané a zaplacené licence dodává poskytovatel eshopu obvykle do 24 hodin po zaplacení nebo ihned. Licenci poskytovatel eshopu zajistí až po připsání platby od kupujícího na účet. Poskytovatel eshopu poskytuje na službu objednání licence plnou zákonnou lhůtu a garanci. Odstoupit od smlouvy lze pouze před připsáním platby na účet poskytovatele eshopu. V případě, že již platba na účet poskytovatele dorazila, má se za to, že kupující výslovně souhlasí se započetím plnění a poskytovatel započne s plněním dle kupní smlouvy (mnohdy automatizovanými) kroky vedoucí k vygenerování unikátního nepřenosného kódu licence na jméno kupujícího a odstoupení od smlouvy již potom není možné.

Obchodní podmínky pro koupi jednotlivých druhů software jsou při koupi software nedílnou součástí těchto obchodních podmínek:
PTGUI http://www.ptgui.com/conditions.html
Kolor http://www.kolor.com/store/general-conditions-of-sales.html
Krpano http://krpano.com/buy/license/
Pano2VR, Object2VR https://ggnome.com/contact

 

OBJEDNÁNÍ KURZŮ

Objednání kurzů je vždy nezávazné až do okamžiku přijetí platby od objednávajícího. Kupující má zákonné právo na odstoupení od smlouvy při objednávce kurzu v normální nezkrácené lhůtě 14 dnů, avšak pouze za podmínky, že nebylo započtato s plněním služby se souhlasem kupujícího. Plněním služby se v případě kurzů rozumí přijetí platby a s tím vyjádřený výslovný souhlas kupujícího a související rezervace a garantování a začátkem přípravy termínu kurzu poskytovatelem pro kupujícího včetně například rezervace učebny a podobně. Nezávaznou rezervaci účasti na kurzu je možné zrušit kdykoliv a bez sankcí bez ohledu na termín nebo datum kurzu a to písemně na adresu poskytovatele nebo emailem. Závaznou rezervovanou účast na kurzu (tedy po zaplacení) je možné zrušit odstoupením od smlouvy a to za následujících storno podmínek: Závazně rezervovanou účast na individuálním kurzu je možné zrušit nebo je možné domluvit náhradní termín 24 hodin před domluveným termínem bez sankcí a s nárokem na vrácení 100% zaplacené částky. V případě pozdějšího zrušení individuálního termínu kurzu bude poskytovatel situaci řešit dle uvážení. Závazně rezervovanou účast na skupinovém kurzu je možné zrušit za následujících podmínek: Pokud svou účast kupující zruší 14 a více kalendářních dní před datumem konání kurzu, má nárok na vrácení celé částky a nebo je možné dohodnout náhradní termín. Pokud svou účast kupující zruší 7 a více dnů před kurzem, má nárok na vrácení 50% částky nebo 50% slevu na náhradní termín. Pokud svou účast kupující zruší 6 až 2 dny před datumem kurzu, jeden den před a nebo až v den kurzu, nemá nárok na vrácení částky. Kdykoliv je možné za sebe vyslat náhradníky za podmínky, že jim předáte všechny důležité informace, které jste dostali ke konání kurzu (zejména aby věděli, kde a kdy se kurz koná a podobně). Pokud se kurz nebude konat kvůli lektorovi z jakéhokoliv důvodu (nemoc a podobně) nebo z důvodů na straně poskytovatele (organizační nebo jiné záležitosti), vrátíme vám neprodleně celou částku a nebo nabídneme náhradní termín.

 

KODEXY

Poskytovatel není ve vztahu ke kupujícímu vázán žádnými kodexy chování ve smyslu ustanovení občanského zákoníku.

 

NEPOUŽÍVÁME ZVÝŠENOU TARIFIKACI PROSTŘEDKŮ KOMUNIKACE NA DÁLKU

Náklady na prostředky komunikace na dálku se neliší od základní sazby. V případě telefonického i internetového připojení si náš eshop neúčtuje žádné další poplatky kromě případných poplatků za dopravu a dobírečné.


 

Sekce 3 - PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ ESHOPU

 

SOUHLAS S OBCHODNÍMI PODMÍNKAMI

Tyto obchodní podmínky jsou veřejně k dispozici na stránkách eshopu a kupující je na ně dostatečným způsobem před vlastním uskutečněním objednávky upozorněn a má možnost se s nimi dopředu seznámit. Přečtete si je prosím pozorně. Pokud s jakoukoliv částí nesouhlasíte, nesmíte náš eshop a související služby používat ani uzavírat smlouvu a odesílat objednávky. Informace na eshopu jsou myšleny jako nabídka, jejíž využití je vázáno souhlasem s těmito obchodními podmínkami. Uzavřením smlouvy kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami a že s nimi plně souhlasí. Tyto obchodní podmínky tvoří nedílnou součást uzavřené smlouvy. Smlouva je uzavírána v českém jazyce. Kupujícím se pro účely těchto obchodních podmínek myslí také a nejenom návštěvníci stránek, prodejci, zákazníci, přeprodejci, tvůrci obsahu, příspěvků a komentářů.

 

SOULAD S PRÁVNÍM ŘÁDEM

Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem a zákonem o ochraně spotřebitele. Je-li smluvní stranou jiný subjekt, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami obchodním zákoníkem, vše v platném a účinném znění. Pokud vztah související s užitím eshopu nebo právní vztah založený kupní smlouvou obsahuje mezinárodní (zahraniční) prvek, pak strany sjednávají, že vztah se řídí českým právem. Tímto nejsou dotčena práva spotřebitele vyplývající z obecně závazných právních předpisů. Vztahy a případné spory, které vzniknou na základě smlouvy, budou řešeny výhradně podle práva České republiky a budou řešeny příslušnými soudy České republiky.

 

NADPISY

Nadpisy v těchto obchodních podmínkách jsou uvedeny jen pro přehlednost a nijak neomezují platnost ani jinak neovlivňují účinnost těchto obchodních podmínek.

 

DÉLKA TĚCHTO OBCHODNÍCH PODMÍNEK

Tyto obchodní podmínky jsme udělali tak krátké, jednoduché a přehledné, jak jen to naši právníci dovolili. :)

 

ZMĚNY

Aktuální znění obchodních podmínek je kdykoliv k dispozici na této stránce. Poskytovatel si vyhrazuje právo ke změně, úpravě nebo nahrazení jakékoliv části těchto obchodních podmínek. Jakékoliv nové vlastnosti eshopu nebo nový obsah bude také podřízen těmto změnám. Změny vstupují v platnost ihned. Povinností kupujícího je seznámit se s aktuální verzí obchodních podmínek. Pokud pokračujete v používání eshopu po změně obchodních podmínek, má se za to, že se změnami souhlasíte. Pokud náš eshop bude zakoupený nebo převzatý jinou firmou, vaše osobní údaje mohou být předány novým vlastníkům eshopu aby tito mohli pokračovat v poskytování objednaných služeb.

 

VĚK

Používáním eshopu kupující deklaruje, že dosáhl věku plnoletosti a že je způsobilý k právním úkonům, popřípadě pokud je to relevantní, že má k tomuto souhlas svého zákonného zástupce.

 

ZÁKONNÉ POUŽITÍ

Eshop nesmíte používat k jakýmkoli nelegálním či neoprávněným účelům, ani nesmíte používáním eshopu porušovat platné zákony (včetně, ale bez omezení ochrany autorských práv). Nesmíte pomocí eshopu přenášet počítačové červy nebo viry nebo kód destruktivní povahy. Porušení nebo nedodržením některé z těchto podmínek bude mít za následek okamžité ukončení poskytování služeb. Vyhrazujeme si právo v této souvislosti odmítnout jakoukoliv objednávku. Souhlasíte, že nebudete reprodukovat duplikovat, kopírovat, prodávat, přeprodávat nebo využívat jakoukoli část eshopu a používat eshop nebo jakýkoliv přístupový bod na něm uvedený, bez výslovného písemného svolení námi. Kromě dalších zákazů, které jsou stanovené v těchto podmínkách, máte zakázáno používat eshop nebo jeho obsah: (a) pro jakékoliv nezákonné účely, (b) k umožnění třetí straně provádet nebo účastnit se jakýchkoli protiprávních činů, (c) porušovat mezinárodní nebo národní předpisy, pravidla, zákony, nebo místní vyhlášky, (d) porušovat naše práva duševního vlastnictví nebo práva k duševnímu vlastnictví jiných osob; (e) obtěžovat, zneuživat, urážet, ubližovat, pomlouvat, znevažovat, vyhrožovat nebo diskriminovat na základě pohlaví, sexuální orientace, náboženství, etnického původu, rasy, věku, národnosti nebo zdravotního postižení; (f) odesílat nepravdivé nebo zavádějící informace, (g) nahrávat nebo přenášet viry nebo jakýkoli jiný typ škodlivého kódu, který může být nebo bude používán způsobem, který může mít vliv na funkčnost nebo provoz eshopu a souvisejících či nesouvisejících stránek nebo internetu; (h) shromažďovat a sledovat osobní údaje dalších osob; (i) ke spamování, phishingu, pharmingu, pretextu, spiderování, crawlingu nebo scrapingu; (j) k jakémukoliv obscénnímu nebo nemorálnímu účelu; nebo (k) narušování nebo obcházení bezpečnostních prvků eshopu nebo jakékoliv související webové stránky, jiné webové stránky, nebo Internetu. Vyhrazujeme si právo ukončit vaše užívání eshopu nebo jakékoli související webové stránky při porušení některého z vyjmenovaných bodů.

 

PŘESNOST, KOMPLETNOST A AKTUÁLNOST INFORMACÍ

Vždy se maximálně snažíme o poskytování co nejlepších informací na eshopu. Za aktuálnost, přesnost ani kompletnost uvedených informací na eshopu však nenese poskytovatel odpovědnost. Údaje a data na eshopu mají pouze informativní charakter. Eshop může obsahovat historické údaje. Historické údaje, z povahy věci, nejsou aktuální a jsou poskytované jen pro informaci. Vyhrazujeme si právo kdykoliv změnit obsah eshopu, ale nemáme povinnost tak učinit. Kupující souhlasí s tím, že bude pravidelně sledovat aktuálnost a změny na eshopu.

 

UKONČENÍ

Vyhrazujeme si kdykoliv změnit nebo přerušit provoz eshopu (nebo jakékoliv jeho části), bez předchozího upozornění. Neneseme odpovědnost vůči vám ani vůči žádné třetí straně za jakékoli změny obsahu, změny cen, pozastavení nebo přerušení služby. Povinnosti a závazky smluvních stran vzniklé před datem ukončení budou v každém případě platné i po ukončení provozu eshopu. Platnost těchto podmínek můžete ukončit písemnou výpovědí na naši adresu, což vás nezbavuje povinnosti uhradit všechny dlužné částky. Následně potom musíte přestat používat eshop a jeho součásti.

 

ODMÍTNUTÍ OBJEDNÁVKY

Kupující bere na vědomí, že poskytovatel není povinen uzavřít smlouvu zejména s osobami, které dříve podstatným způsobem smlouvu porušily (včetně obchodních podmínek). Poskytovatel si vyhrazuje právo, ale ne povinnost, omezit prodej nebo poskytování služeb eshopu dle uvážení, případ od případu. Vyrazujeme si omezit množství výrobků a služeb, které nabízíme. Můžeme, podle našeho uvážení, omezit množství zakoupených položek na osobu, domácnost nebo na objednávku. Tato omezení mohou zahrnovat nákupy pod stejným zákaznickým účtem, stejnou platební kartou, a / nebo nákupy používající stejnou fakturační nebo dodací dodací adresu. V případě, že vás budeme potřebovat kontaktovat kvůli objednávce nebo musíme objednávku zrušit, pokusíme se vás informovat e-mailem a/nebo telefonem dle údajů v objednávce. Vyhrazujeme si právo omezit nebo zakázat objednávky, které se podle našeho úsudku zdají být od obchodníků, přeprodejců nebo distributorů.


 

PŘESNOST VÁMI DODANÝCH INFORMACÍ

Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z eshopu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat poskytovatele o změně ve svých osobních údajích, abychom vždy mohli správně dokončit objednávku a kontaktovat vás, až bude v této souvislosti potřeba.

 

CHYBY, NEPŘESNOSTI A OPOMENUTÍ

Snažíme jsme se ze všech sil zobrazovat na eshopu přesné texty, barvy a obrázky zboží nabízeného na eshopu. Nemůžeme garantovat, že je vaše zobrazovací zařízení zobrazí správně a věrně. Občas se na eshopu objeví gramatické, typografické nebo jiné chyby a opomenutí a to včetně chyb popisu zboží, ceny, nabídky, ceny poštovného, doby dopravy a dostupnosti zboží. Vyhrazujeme si právo na nápravu těchto nahodilých chyb, nepřesností a opomenutí, a upravovat obsah eshopu a souvisejících stránek bez předchozího upozornění a to dokonce i po odeslání objednávky. Kupující bere na vědomí, že provozovatel je zodpovědný za aktuálnost a přehlednost informací na eshopu, včetně zobrazení cen, pouze v mezích daných zákonem a povinností uvedených v jiných bodech těchto podmínek. Jakékoliv datumy a informace o částečných aktualizacích neznamenají, že údaje na eshopu byly zkontrolovány a aktualizovány.

 

POMŮCKY A NÁSTROJE TŘETÍCH STRAN

Můžeme vám poskytnout přístup k nástrojům a aplikacím k třetích stran, které nemůžeme ovlivnit, sledovat ani hlídat jejich funkci. Berete na vědomí a souhlasíte s tím, abychom vám poskytovali přístup k těmto nástrojům "tak jak je" a "jak jsou přístupné" bez záruky, zastoupení nebo podmínek jakéhokoli druhu a bez potvrzení. Poskytovatel nenese žádnou odpovědnost za škodu vyplývající z nebo vztahující se k používání těchto nástrojů třetích stran. Jakékoli využití nástrojů nabízených prostřednictvím eshopu je zcela na vaše vlastní riziko a uvážení, a měli byste zajistit, že jste obeznámeni podmínkami používání těchto nástrojů třetích stran, a měli byste s nimi souhlasit. V budoucnu také můžeme nabízet nové služby a / nebo funkce prostřednictvím eshopu (včetně vydání nových nástrojů a funkcí). Tyto nové nástroje a funkce rovněž podléhají těmto podmínkám ve smyslu tohoto odstavce.

 

ODKAZY

Některý obsah, produkty a služby, které jsou k dispozici prostřednictvím eshopu, mohou obsahovat materiály od třetích stran. Odkazy na těchto stránkách vás mohou nasměrovat na webové stránky třetích stran, které nejsou propojené s eshopem. Nejsme zodpovědní za zkoumání nebo hodnocení obsahu či přesnosti a nezaručujeme, a nebude mít žádnou odpovědnost ani odpovědnost za jakékoliv materiály, produkty, služby nebo webové stránky třetích stran. Neneseme odpovědnost za jakékoli škody nebo ztráty vzniklé v souvislosti s nákupem nebo použití zboží, služeb, zdrojů, obsahu, nebo jiných transakcí provedených v souvislosti s jakýmikoliv obsahem webových stránkek třetích stran. Přečtěte si prosím pozorně pravidla a postupy třetích stran a ujistěte se, že jste je pochopili a souhlasíte s nimi před tím, než jich využijete. Stížnosti, reklamace, obavy nebo otázky týkající se produktů jiných výrobců by měly být směrovány těmto výrobcům a poskytovatelům.

 

ZŘEKNUTÍ SE JINÉ NEŽ ZÁKONNÉ ZÁRUKY

Výslovně berete na vědomí a souhlasíte s tím, že negarantujeme, neslibujeme ani jinak nezaručujeme, že vaše užívání eshopu bude nepřerušené, včasné, bezpečné nebo bez chyb. Nezaručujeme, že data a informace, které mohou být získány z používání eshopu budou přesné nebo spolehlivé. Souhlasíte s tím, že čas od času můžeme odstranit nebo omezit funkčnost eshopu po neomezenou dobu nebo eshop kdykoliv zrušit, bez předchozího upozornění. Výslovně souhlasíte s tím, že vaše užívání nebo nemožnost použít eshop je na vaše vlastní riziko. Eshop a veškeré informace a služby dodané k vám prostřednictvím eshopu jsou (pokud to není výslovně uvedeno námi), dodány tak "jak jsou" a "jak jsou dostupné" pro vaše použití, bez záruk nebo podmínek jakéhokoli druhu, ať výslovných nebo předpokládaných, včetně všech předpokládaných záruk nebo podmínek obchodovatelnosti, obchodní jakosti, vhodnosti pro konkrétní účel, trvanlivosti, názvu a neporušení práv. V žádném případě nenese poskytovatel, naši ředitelé, úředníci, zaměstnanci, pobočky, zástupci, dodavatelé, stážisté, partneři, poskytovatelé služeb nebo udělovatelé licencí odpovědnost za žádné zranění, ztrátu, nárok, nebo jakékoliv přímé, nepřímé, nahodilé, trestní, zvláštní, nebo následné škody jakéhokoli druhu, včetně a bez omezení na ztrátu zisku, ztrátu příjmů, ztráty úspor, ztrátu dat, náklady na výměnu, nebo jakékoliv podobné škody, ať už na základě smlouvy, provinění (včetně nedbalosti), přímé odpovědnosti nebo jinak, vyplývající z vašeho užívání jakékoliv služby, jakékoliv informace nebo jakéhokoliv produktu získaného na eshopu, nebo z jakéhokoliv jiného tvrzení týkajícího nebo jakkoli se vztahující k vašemu používání služby nebo jakéhokoliv produktu, včetně, ale nikoli výhradně, jakékoliv chyby nebo opomenutí v jakémkoliv obsahu, nebo za ztrátu nebo poškození jakéhokoliv druhu vzniklé v důsledku používání služby nebo jakéhokoliv obsahu (nebo produktu), zobrazeného, přenášeného nebo jakkoliv zpřístupněného na eshopu, a to i v případě, že o problému poskytovatel věděl. Pokud zákon nedovoluje v konkrétním případě vyloučení nebo omezení odpovědnosti za následné nebo nepřímé škody, bude odpovědnost poskytovatele omezena v rozsahu maximálně povoleném zákonem.

 

ODŠKODNĚNÍ

Souhlasíte s tím, že odškodníte a ochráníte poskytovatele, naše dodavatele, naše mateřské a dceřiné společnosti, pobočky, partnery, úředníky, ředitele, zástupce, poskytovatele služeb, subdodavatele, stážisty a zaměstnance, před nároky třetích stran, včetně nároků na právní zastoupení jakéhokoliv druhu a povahy a včetně všech závazků nebo výdajů vyplývajících z nároků, ztrát a škod (skutečných i následných), soudních sporů, rozsudků, v případě jakýchkoliv nároků třetích stran vyplývajících z vašeho porušení těchto podmínek nebo podmínek služeb třetích stran zde zmíněných, nebo v případě vašeho porušení jakéhokoliv zákona nebo osobnostní nebo majetkové ochrany třetí strany.

 

ODDĚLITELNOST

Je-li některé ustanovení obchodních podmínek neplatné nebo neúčinné, nebo se takovým stane, namísto neplatných ustanovení nastoupí ustanovení, jehož smysl se neplatnému ustanovení co nejvíce přibližuje. Neplatností nebo neúčinností jednoho ustanovení není dotknutá platnost ostatních ustanovení.

 

KOMPLETNÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY

Obsah těchto podmínek představuje úplnou dohodu a ujednání mezi kupujícím a poskytovatelem a plně nahrazuje všechny předchozí nebo současné smlouvy, komunikace a návrhy, ať už ústní nebo písemné, mezi kupujícím a poskytovatelem včetně, ale bez omezení, jakýchkoliv předchozích verzí těchto podmínek. Případné nejasnosti ve výkladu těchto podmínek nelze vykládat proti poskytovateli.

 

AUTORSKÁ PRÁVA (COPYRIGHT)

Veškerý obsah na eshopu je chráněný autorským právem a je majetkem Poskytovatele a nebo příslušných dodavatelů zboží. Kupující má právo elektronicky kopírovat a vytisknout části eshopu pouze za účelem nákupu zboží nebo odeslání objednávky. Jakékoliv další využívání obsahu, včetně a nejenom kopírování, distribuce, zobrazování a přenos je přísně zakázáno, pokud s tím poskytovatel nedá souhlas.

 

NODAL NINJA A FANOTEC

Nodal Ninja ® je právně registrovaná ochranná známka - Všechna práva vyhrazena. Všechny obchodní známky, servisní značky, slogany, a obchodní názvy Nodal Ninja nebo Fanotec použité na webu jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nodal Ninja a / nebo Fanotec International / majetek buď Bill Bailey, LLC vystupující jako Nodal Ninja, nebo Fanotec. Kolektivní práce zahrnuje díla, která jsou licencována pro Nodal Ninja ®. Obrázky zboží, texty a všechny související informace jsou chráněny autorskými právy příslušných dodavatelů, prodejců nebo výrobců.

 

HUDBA V CALL CENTRU 
sketch (vlad)” (by Jahzzar) - Attribution-ShareAlike 3.0 International License.

 

OCHRANNÉ ZNÁMKY (TRADEMARK)

Všechny obchodní známky, servisní značky, slogany, a obchodní názvy použité na eshopu jsou majetkem příslušených vlastníků práv.



Sekce 4 - OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ, PRAVIDLA COOKIES A VÁŠ OBSAH

 

JAKÉ ÚDAJE SHROMAŽĎUJEME

Při používání nebo prohlížení našeho eshopu o vás automaticky obdržíme internetovou adresu vašeho počítače (IP adresu) a informace o vašem prohlížeči a operačním systému. Používáme také soubory cookies k identifikování uživatelů, kteří se vrací a k zapamatování, co jste již vložili do nákupního košíku. Při nákupním procesu na eshopu a při odeslání objednávky dále získáváme osobní údaje jako je jméno a příjmení, adresa bydliště, doručovací adresa, fakturační adresa, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo, email a všechny upřesňující detaily, které těmto adresám a informacím uvedl kupující (dále společně vše jen jako „osobní údaje“). Kupující souhlasí se zpracováním těchto osobních údajů. Ochrana osobních údajů kupujícího je poskytována zákonem o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou do odvolání. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

 

JAKÝM ZPŮSOBEM ZÍSKÁVÁME VÁŠ SOUHLAS

Pokud nám poskytnete osobní údaje nebo platební údaje pro dokončení transakce, vytvoření objednávky, objednání přepravy nebo dohodnutí vrácení zboží, považujeme takto poskytnuté informace poskutnuté pouze za tímto účelem.

 

REKLAMNÍ SDĚLENÍ

S vaším souhlasem vám můžeme posílat emaily týkající se eshopu, nových produktů a dalších novinek. Před jakýmkoliv použitím vašich osobních údajů pro marketigové nebo jiné účely, než kvůli kterým jste je poskytnuli, vás extra požádáme o výslovný a přímý souhlas pro takové využití a dáme vám možnost tento souhlas odřeknout nebo následně odvolat.

 

JAK ODVOLAT SOUHLAS S MARKETINGOVÝM SDĚLENÍM

Pokud nám dáte souhlas s tím, abychom vás kontaktovali s reklamními sděleními, můžete tento souhlas později kdykoliv odvolat, když změníte názor, a tím ukončit naše zpracování vašich osobních údajů k tomuto účelu. Svůj souhlas odvoláte kliknutím na odkaz "odhlásit odběr" nebo "unsubscribe" v zápatí emailu, nebo nám můžete poslat email nebo dopis na naši adresu.

 

VĚKOVÁ HRANICE

Používáním eshopu kupující deklaruje, že dosáhl věku plnoletosti a že je způsobilý k právním úkonům, popřípadě pokud je to relevantní, že má k tomuto souhlas svého zákonného zástupce.

 

PŘEDÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše osobní údaje můžeme předat v případě, že nám to ukládá zákon, a nebo když je to potřeba kvůli vašemu porušení obchodních podmínek.

 

SLUŽBY TŘETÍCH STRAN, SHOPIFY, DOPRAVNÍ FIRMY A PLATEBNÍ BRÁNY

Zpracováním osobních údajů kupujícího může poskytovatel pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele, a také v minimálním rozsahu nutném pro vyřízení objednávky předat dopravci či osobě pověřené realizací účelu uzavřené kupní smlouvy. Mějte prosím na vědomí, že tyto třetí strany, jako jsou zejména platební brány a zpracovatelé transakcí, mohou mít své vlastní zásady pro ochranu osobních údajů, které jsou nutné pro vyřízení objednávky. Doporučujeme, abyste se u těchto poskytovatelů a služeb třetích stran dopředu seznámili s jejich zásadami ochrany osobních údajů, abyste věděli, jakým způsobem budou vaše informace zpracovávat. Především si uvědomte, že někteří poskytovatelé mohou mít sídlo v jiném státě a řídit se tak jinými právními předpisy než poskytovatel. Pokud se rozhodnete pokračovat v transakci, mohou se vaše osobní údaje stát předmětem zákonů juristikce, pod který poskytovatel nebo služba jím provozovaná spadá. Jakmile budete přesměrováni na stránku třetí strany nebo využijete jejich aplikaci, už se na vás nevztahují obchodní podmínky a pravidla tohoto eshopu.

 

Shopify: Náš obchod je poskytovaný firmou Shopify. Tato firma vytvořila kompletní platformu pro online prodej, která nám umožňuje prodávat produkty a služby. Data jsou uložená v datacentrech Shopify, v jejich databázích a aplikaci. Tato data jsou chráněna na zabezpečeném serveru a firewallem.

 

Platební brány: Pokud si zvolíte přímou platební bránu pro dokončení transakce, uloží Shopify data o vaší platební karte. Tato data jsou šifrována pomocí standardu PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Vaše data o transakci jsou uložena jen tak dlouho, jak je to nutné k dokončení transakce. Po dokončení transakce jsou data vymazána. Všechny přímé platební brány pro zpracování transakcí se zavázaly dodržovat přízná bezpečnostní pravidla PCI-DSS definovaná PCI radou pro bezpečnostní standardy (PCI Security Standards Council), což je společný projekt značek Visa, MasterCard, American Express a Discover. Standard PCI-DSS definuje požadavky na zapezpečení práce s platebními kartami na našem eshopu a souvisejících službách. Pro více informací doporučujeme navštívit podmínky Shopify na adrese http://www.shopify.com/legal/terms a pravidla ochrany soukromí http://www.shopify.com/legal/privacy.

 

Heuréka: Pouze email a informace o objednaném zboží mohou být také poskytnuty společnosti Naspers OCS Czech Republic (Heureka.cz) kvůli automatickému zpracování služby Heureka-Ověřeno zákazníky. Společnost je zavázána písemnou smlouvou tyto osobní údaje nepředávat třetím osobám a zpracovávat je pouze pro jednorázový účel odeslání formuláře zákazníkovi se zpětnou vazbou na proběhlý nákup.

 

Doprava: Pokud si zároveň se zbožím objednáte dopravu zboží, poskytneme vaše osobní údaje dopravní firmě, a to pouze v rozsahu nezbytně nutném pro vyřízení dopravy zboží.

 

Odkazy: Pokud náš eshop obsahuje odkazy na webové stránky třetích stran a pokud tyto stránky navštívíte, nejsme zodpovědní za pravidla ochrany soukromí na těchto stránkách a doporučujeme vám seznámit se s jejich pravidly pro ochranu soukromí.

 

Analytics: Náš eshop může používat nástroje jako jsou Google Analytics a jiné k monitorování návštěvnosti stránek a k získání informací o tom, které stránky uživatelé prohlížejí. Google tyto informace nebude párovat s jakýmikoliv osobními údaji.

 

Remarketing: Můžeme použít remarketing Google a jiných firem. Veškeré shromážděné informace jsou použity pouze pro remarketing účely a nebudou použity k jinému účelu a nebudou vázány na jakékoliv osobní informace. Remarketing je způsob, jak oslovit návštevníky našeho eshopu. V důsledku toho může společnost Google a jiné firmy zobrazovat reklamy na stránkách na internetu. Google používá cookies k poskytování reklam na základě uživatelských předchozích návštěvách této webové stránky. Chcete-li se odhlásit jděte na https://www.google.com/ads/preferences/.

 

Facebook, Google, Twitter, Pinterest a další sociální média: Informace týkající se vašeho prohlížení našich stránek a vašeho členství v těchto sociálních sítích, zejména Facebooku, mohou být bez našeho vědomí přenášeny na servery těchto společností. Toto je standardní chování mediálních tlačítek typu "like" a my nemáme možnost tomu zabránit. Pokud chcete zabránit přenosu tohoto typu informací, můsíte se odhlásit z příslušné sociální sítě a vymazat soubory cookies, než navštívíte stránky našeho eshopu. Více informací naleznete v podmínkách ochrany soukromí jednotlivých sociálních sítí.

 

PŘENOS INFORMACÍ

Souhlasíte s tím, že váš obsah (kromě údajů platebních karet), může být po internetu přenášen nezašifrovaně a může zahrnovat (a) přenos po různých počítačových sítích, (b) pozměnění těchto údajů pro přizpůsobení pro přenos danou sítí a pro konkrétní zařízení. Platební údaje a údaje platebních karet jsou vždy přenášeny zašifrovaně.

 

BEZPEČÍ VAŠICH OSOBNÍCH INFORMACÍ

Pro ochranu vašich osobních údajů jsme přijali cenou řadu opatření a doporučovaných postupů, abychom zajistili, že nebudou ztracena, zneužita, ukradena, zveřejněna, změněna nebo zničena. Pokud nám poskytnete informace o vaší kreditní kartě, informace budou šifrovány pomocí zabezpečeného technologií socket layer (SSL) a uloženy s šifrováním AES-256. Ačkoli žádná metoda přenosu přes internet nebo elektronickou komunikací není 100% bezpečná, náš poskytovatel elektronického obchodu Shopify (připravujeme) splňuje všechny požadavky standardů PCI-DSS a dbá na dodržování všech dalších obecně uznávaných průmyslových standardů.

 

UŽIVATELSKÉ KOMENTÁŘE, ZPĚTNÁ VAZBA A DALŠÍ VSTUPY

Pokud nám na základě naší žádosti pošlete nějaké vstupy (například soutěžní fotografie) a nebo bez naší žádosti pošlete nápady, doporučení, návrhy, plány nebo další materiály, a to buď online, emailem, poštou nebo jinak (dále jen "vstupy"), souhlasíte s tím, že můžeme, kdykoliv a bez omezení, tyto vstupy měnit, kopírovat, publikovat, distribuovat, přeložit a využít v jakémkoliv médiu. Nemáme povinnost ani závazek (1) tyto vstupy držet v tajnosti, (2) zaplatit vám za ně finanční kompenzaci, (3) odpovědět na ně. U vašich vstupů můžeme, ale nemáme povinnost, sledovat, změnit nebo vymazat obsah, který my sami dle našeho uvážení sledáme nezákonný, urážlivý, výhružný, hanlivý, pomlouvačný, pornografický, obscénní nebo jinak závadný nebo který porušuje duševní vlastnictví jakéhokoliv subjektu nebo který poručuje tyto obchodní podmínky. Souhlasíte s tím, že vaše vstupy nebudou poručovat žádné právo třetí strany, včetně autorských práv, ochranných známek, ochrany soukromí, osobnosti nebo jakékoliv osobní nebo majetkové právo. Dále souhlasíte s tím, že vaše vstupy nebudou obsahovat hanlivé nebo urážlivé či nezákonné materiály, a že nebudou obsahovat počítačový virus nebo malware, který by mohl jakýmkoliv způsobem zasáhnout do chodu eshopu a souvisejících stránek. Nesmíte používat falešnou emailovou adresu, předstírat, že jste někdo jiný, nebo nás nebo třetí stranu jakýmkoliv způsobem uvést v omyl ve vztahu ke zdroji vašich vstupů. Jste plně zodpovědní za vaše komentáře a jejich přesnost. Neneseme a nepřebíráme jakoukoliv odpovědnost za případné újmy způsobené komentáři vám nebo jakékoliv třetí straně.

 

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES

Abychom pro vás zajistili co nejvyšší kvalitu poskytovaných služeb a informací a maximální uživatelský zážitek, používáme pomocné soubory cookie pro zapamatování různých informací o vás. Slouží nám to k tomu, abyste mohli co nejrychleji dokončit objednávku, abychom si vás zapamatovali, pokud se k nám v budoucnu vrátíte, a také abychom vám mohli nabídnout relevantní reklamy přizpůsobené právě vám.

Většina internetových prohlížečů soubory cookie ve svém výchozím nastavení automaticky přijímá. Lze je však v nastavení prohlížeče odmítnout nebo povolit užívání jen některých souborů cookie. Online nástroj pro správu souborů cookie naleznete na adrese http://www.youronlinechoices.com/cz/. Další informace o nastavení cookies pro váš prohlížeč pak najdete zde: Nápověda pro Chrome, Nápověda pro Firefox, Nápověda pro Internet Explorer.

 

Sekce 5 - OTÁZKY A KONTAKTNÍ INFORMACE

Otázky týkající se těchto obchodních podmínek a obecné dotazy a objednávky posílejte na kontaktovat(zavináč)panosociety.cz

K mimosoudnímu řešení spotřebitelských sporů z kupní smlouvy je příslušná Česká obchodní inspekce, se sídlem Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, IČ: 000 20 869, internetová adresa: http://www.coi.cz.

Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu poskytovatel povinen tuto informaci předat. Poskytovatel má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace. Pokud chcete: Získat, opravit, upravit nebo vymazat jakékoliv osobní údaje, které o vás evidujeme, nebo podat stížnost, nebo prostě jen chcete více informací, kontaktujte prosím naše právní oddělení na adrese soukromi(zavináč)jakfotit360.cz a nebo nám pošlete dopis na korespondenční adresu uvedenou na začátku těchto obchodních podmínek. V případě, že by se kupující domníval, že poskytovatel nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

- požádat poskytovatele nebo zpracovatele o vysvětlení,

- požadovat, aby poskytovatel nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost kupujícího podle předchozí věty shledána oprávněnou, poskytovatel nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li poskytovatel nebo zpracovatel žádosti, má kupující právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno oprávnění kupujícího obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.

Komentáře


   
PanoSociety.cz